Aktualno

Video: obžagovanje in podiranje visokih dreves
Podiranje visokega drevesa

Vgrajujemo strešna okna in kolektorje VELUX
velux_diploma_small.gif

Stik
an image
Višinska dela Orti,
Ortar in Jerman d.o.o.
Hodoščkova 4
SI 1000
Ljubljana

Email: orti@visinska-dela.com

041 362 345
 

Podjetje Višinska dela ORTI, Ortar in Jerman d.o.o. izvaja vsa višinska dela, tudi tam, kjer se izvedba le teh zdi nemogoča. 

 

Izvajamo dela, kot so:

Barvanje na višini

Barvamo vse vrste visokih konstrokcij, napušče, daljnovode, fasade, strehe,  zvonike.. Barvanje izvajamo z najbolšimi materiali oz. z materiali po želji naročnika. Pri izberi materialov vam tudi strokovno svetujemo.

Čiščenje na višini

Na višini očistimo vse. Ukvarjamo se s čiščenjem steklenih fasad, oken, silosov, nevarnih brežin, ptičjih iztrebkov, fasad, streh, žlebov, visokih hal in telovadnic, raznih konstrukcij itd.

Obnove in sanacije na višini

Obnavljamo in saniramo tako beton, kot kovino in les. Strehe, zvonike, fasade, kovinske konstrukcije, armiran beton... Vsa dela strokovno opravimo tudi na najvišjih in težko dostopnih mestih.

Obžagovanje in podiranje dreves

Obžagujemo in podiramo vse vrste dreves na katerem koli kraju. Še posebej smo specializirani za obžagovanje in podiranje dreves na težko dostopnih krajih ter tam, kjer je podiranje omejeno zaradi bližine objektov.

Montaže in demontaže na višini

Ekipe monterjev so s svojim znanjem kos vsem montažam in demontažam na višini. Imamo znanje za delo na daljnovodih, brežinah, kraških jamah, silosih, halah, antenah, stolpnica, cerkvah, blokih in visokih hišah, jeklenih konstrukcijah, aluminijastih odrnih konstrukcijah, itd.

Izvajamo montaže sistemov proti golobom, strelovodov, mostov, zaščitnih mrež, jeklenih konstrukcij, anten, ograj, oken in senčil, veternih in sončnih elektrarn, varovalnih sistemov...

Spoznajmo se!
Pokličite ali mi pišite za več informacij.